Solarix

Lentherm ponudba

Ponudba Lentherm

Nudimo Vam izdelke priznanega slovenskega proizvajalca na trgu solarne tehnike in obnovljivih virov energije. Lentherm je podjetje, ki se že tri desetletja ukvarja s proizvodnjo izdelkov za ogrevanje sanitarne vode in podporo ogrevanju prostorov. V svojem razvoju so uspešno sledili smernicam prilagajanja uporabi okolju prijaznejših in v skladu s trajnostnim razvojem primernejših obnovljivih virov energije, medtem ko še vedno zagotavljajo izdelke za uporabo trenutno najbolj razširjenih konvencionalnih virov.

Solarni sistemi za ogrevanje sanitarne vode so primerni za gospodinjstva (eno ali več družinske stavbe), počitniške hiše, v različnih obrtnih objektih (gostišča, hoteli, delavnice), v športnih objektih, pa tudi za ogrevanje vode v bazenih. Uporabnikom lenthermovih izdelkov ponujamo kakovost, zanesljivost, varnost in zvestobo.

SOLARIX Vam pri tem ponuja solarne pakete toplotne črpalke in montaže sistemov na ključ. Vabimo Vas, da si ogledate podrobnejšo ponudbo:

Solarni sistemi in toplotne črpalke lentherm

Sončni kolektorji Lentherm

Solarni grelniki (bojlerji) Lentherm

Solarni zalogovniki Lentherm

Solarna regulacija Lentherm

Toplotne črpalke Lentherm

SONČNI KOLEKTORJI SL in NSL TINOX

pretvarjajo energijo direktnega sevanja sonca v toploto, ki jo shranjujemo v zalogovniku toplote in nato uporabimo za ogrevanje glede na potrebe, ali pa neposredno ogrevajo sanitarno vodo v grelniku vode za uporabo v gospodinjstvu ali gospodarski dejavnosti. Tak način pridobivanja energije ustreza opredelitvi aktivne neposredne uporabe energije sonca in je v obratovanju skorajda zastonj oz. so stroški pridobivanja v obratovanju zanemarljivi. Prav tako ustreza vsem zahtevam za uvrstitev med mehke energijske tehnologije; ob zmerni razširjenosti uporabe, predvsem v razvitejših državah, pa tudi drugod, je pričakovati rast pridobivanja energije na tak način tudi v prihodnosti.

TOPLOTNE ČRPALKE

TČ2PL, TČ3PL IN STČ s pomočjo uporabe električne energije odvzemajo toploto iz zraka okolja, v katerem so postavljene, in jo prenašajo v zalogovnik toplote ali pa neposredno ogrevajo sanitarno vodo v grelniku vode. Tak način pridobivanja energije ustreza posredni uporabi energije sonca, saj se sončna energija najprej zadrži v segretem zraku, nato pa z izvzemanjem prenese na ogrevalno tekočino ali sanitarno vodo glede na potrebe. Tehnologija toplotnih črpalk prav tako ustreza opredelitvi mehkih energijskih tehnologij in je stroškovno ekonomična ter zanimiva za vsakogar, ki ob skrbi za trajnostni razvoj in čisto okolje rad tudi prihrani pri izdatkih za ogrevanje.

IZDELKI ZA PODPORO OGREVANJU Z OBNOVLJIVIMI VIRI ENERGIJE

so drugi izdelki, ki jih ponujamo v okviru svojega proizvodnega programa, namenjeni pa so neposrednemu ogrevanju ali podpori ogrevanju tako s konvencionalnimi kot obnovljivimi viri energije. To so ZALOGOVNIKI TOPLOTE, ki jih potrebujemo za optimiranje učinkovitosti ogrevanja, premoščanje časa, ko vir energije ni na voljo, energija pa je kljub temu potrebna, s shranjevanjem toplote in integracijo celotnega ogrevalnega sistema v eno povezano enoto, ter GRELNIKI VODE, ki so neposredno priključjeni na sončne kolektorje, toplotne črpalke, kotle na biomaso ali proizvajalce toplotne energije s konvencionalnimi viri, kot so oljni in plinski kotli, ter so namenjeni neposrednemu ogrevanju sanitarne vode. Obe omenjeni skupini izdelkov sta v smislu energijske učinkovitosti z ustrezno izolacijo optimirani za minimiranje toplotnih izgub pri shranjevanju energije.

vir: lentherm-invest d.o.o.

Akcija

Solarni sistemi in toplotne črpalke lentherm

Sončni kolektorji lentherm

Solarni grelniki (bojlerji) lentherm

Solarni zalogovniki Lentherm

Solarna regulacija lentherm

Toplotne črpalke Lentherm