Solarix

la nordica kamin 2

Ponudba kamini

Naši partnerji zastopajo vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje.

Logoti L

Kamini LOKATERM

Lokaterm proizvaja kamine in kaminske vložke, ki so tehnično dovršeni, ekološko varni ter sodobno oblikovani. Njihovi kamini sodijo v najvišji kakovostni razred tovrstnih ponudnikov v Evropi.

Katalog oz. tehnična dokumentacija LOKATERM

Lokaterm kamin 1 Lokaterm kamin 2 Lokaterm kamin 3 Lokaterm kamin 4

 

 

 

 

Kamini La NORDICA Extraflame

Italijanski proizvajalec La NORDICA Extraflame je vodilni italijanski proizvajalec kaminov, kaminskih peči na drva in pelete. V proizvodnem kompleksu La Nordica proizvajajo izključno kamine in kaminske peči na drva, v tovarni Extraflame pa izdelke na pelete. Izredno širok asortiment, kateri pokriva tako kaminske vložke, monobloke, kaminske peči na drva in pelete ter kotle na pelete, bo zadovoljil vsak okus in vsak žep. Podjetje La Nordica Extraflame odlikujejo tudi izredni cenovni razpon, kar zagotavlja ugoditev skoraj vseh želja.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Nordica

Nordica kamin 2 nordica kaminla nordica kamin 1 la nordica kamin 2

Kamini EDILKAMIN

Edilkamini imajo v programu vrhunske kaminske peči in kaminske vložke na drva. V asortimentu imajo tudi nekaj zanimivih kaminskih peči na pelete. Asortiment je zastavljen zelo široko in globoko. Peči so vrhunskega dizajna, ki se giblje vse od modernih, ekstravagantnih do klasičnih in rustičnih modelov z različnimi močmi ogrevanja.

Katalog oz. tehnična dokumentacija EDILKAMIN 1
Katalog oz. tehnična dokumentacija EDILKAMIN 2
Katalog oz. tehnična dokumentacija EDILKAMIN 3
Katalog oz. tehnična dokumentacija EDILKAMIN 4
Katalog oz. tehnična dokumentacija EDILKAMIN 5

Edilkamin 3 Edilkamin 5 Edilkamin 7 Edilkamin 8

Kamini CONTURA

Eleganca, sodobni design in energetska učinkovitost so najmočnejši aduti sodobne linije kaminskih peči in kaminov na drva. Kamini Contura niso izdelani sami iz kakovostnih materialov, temveč imajo vgrajene mnoge tehnične rešitve, ki presegajo standarde povprečnih kaminov.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Contura

Contura kamin 1 - Copy Contura kamin 3 - Copy contura_550a_736x367 - Copy

 

 

 

 

Kamini PALAZZETTI

Palazzetti je na področju kaminske tehnologije vodilno podjetje v Italiji in eden najpomembnejših proizvajalcev v evropskem prostoru že več kot 50 let. Kaminske peči in kamini so poleg vseh naštetih tehničnih rešitev in kvalitetne izdelave tudi izjemno estetsko oblikovani, kar dokazujejo tako nagrade raznih prestižnih tekmovanj. Ponudba kamini: Kamini in kaminski vložki na drva, na pelete, termo kamini, kaminske peči na pelete, drva, H20, vrtni kamini….

Katalog oz. tehnična dokumentacija Palazzetti 1
Katalog oz. tehnična dokumentacija Palazzetti 2

Palazzeti 4 Palazzeti kamin 2 Palazzeti kamin 3