Solarix

klima

Ponudba klimatske naprave

Naši partnerji zastopajo vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje. Nudimo širok izbor klimatskih naprav za vaš dom v zidni in talni izvedbi, prenosne klimatske naprave, okensko izvedbo ter naprave za razvlaževanje zraka in čistilec zraka. V ponudbi imamo klima naprave Panasonic, LG, Toshiba, Gree, Fujitsu, Daikin in Mitsubishi Electric. Vsi naši monterji imajo večletne izkušnje na področju vgradnje in servisa klima naprav.

Klime L

GREE

Nudimo naprave visoke kakovosti proizvajalca Gree, ki uporabljajo napredne tehnologije za doseganje najvišjih izkoristkov pri delovanju in zagotavljanje odličnega udobja v prostoru.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Gree

Gree klima 1 Gree klima 2 Gree klima

 

 

 

 

PANASONIC

Klimatske naprave Panasonic so zasnovane tako, da nudijo več kot le udobje hlajenja. Varčujejo z energijo, čistijo vašo okolico in prilagajajo moč. Klimatske naprave Panasonic nudijo kakovosten zrak in s tem pripomorejo k bolj zdravemu življenju. Izbirate lahko med številnimi energijsko varčnimi modeli serije Inverter, Multi Split ter posebnimi izvedbami stropnih in talnih klimatskih naprav. Izberite zeleno.

Priročnik za uporabo
Tehnična dokumentacija Panasonic

Panasonic klima 2Panasonic klima 1

 

 

 

 

LG

Nenehne raziskave, širitev razvojnih linij in sistem nadzora kakovosti je LG povzdignilo v sam vrh klimatskih naprav. Da bi zmanjšali vsebnost freona v zraku (glavni uničevalec ozona), so razvili alternativno hladivo R-410A in nov sistem plazemskega čiščenja zraka za učinkovito sterilizacijo. Inovativno so izboljšali pretok zraka ter tako v svetovnem merilu dosegli najnižjo glasnost in zagotovili prijetnejše in ustreznejše razmere za prebivanje.

Katalog oz. tehnična dokumentacija LG

LG klima 1 LG klima 2

 

 

 

 

TOSCHIBA

Že več kot 60 let vlaga v raziskovalno dejavnost in razvoj inovativnih klimatskih sistemov. Na prvem mestu je kvaliteta, ki se odraža v najrazličnejših pogledih. So prvi, ki so uvedli invertersko tehnologijo v klimatizacijo. Leta 1982, so izdelali prvo klimo z inverter DC tehnologijo.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Toschiba

 Toschiba klima 1 Toschiba klima 2 Toschiba klima 3

 

 

 

 

DAIKIN

DAIKIN je japonsko – belgijska proizvajalec klimatskih naprav in toplotnih črpalk. Zraven velikega izbora klimatskih naprav in odlične kakovosti je prednost klimatskih naprav in toplotnih črpalk ta, da so izdelane v Evropi. DAIKIN je najbolj inovativno podjetje na področju klimatizacije na svetovnem trgu. Modeli: Ururu Sarara, Emura, Professional, Comfort, OKi Comfort, Nexura, talne, kanalske, kasetne in multi split enote.

Katalog oz. tehnična dokumentacija DAIKIN

Daikin 1Daikin 2Daikin 3Daikin 4

 

 

 

 

MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric je vrhunski japonski proizvajalec klimatskih naprav in toplotnih črpalk, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo naprav in ceno. Mitsubishi je s svojo prednostjo, predvsem tiho delovanje in visoki izkoristki med najbolj prodajanimi klimatskimi napravami v Sloveniji. Ponudba klimatske naprave: HJ, SF, GF, EF, FH, KJ – talna izvedba, SLZ – kasetna izvedba in KD – kanalska izvedba. Multi split sistemi Mitsubishi omogoča priklop več notranjih enot na zunanjo enoto.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Mitsubischi

Mitsubishi 1Mitsubishi 2

 

 

 

 

FUJITSU

Fujitsu klimatske naprave so optimalna rešitev za vsako zahtevo. Podjetje je eno najbolj okolju prijaznih podjetij. S široko paleto operativnih in kombinatornih možnosti, Fujistu General klima naprave in VRF sistemi izpolnjujejo vse zahteve za udobno, varčno ter okolju prijazno klimatizacijo stavb. Moderna inverter tehnologija, individualni nadzor nad notranjimi in zunanjimi enotami, visoka stopnja uspešnosti pri hlajenju kot tudi pri gretju in eleganten dizajn so le nekateri argumenti, ki opsujejo Fujitsku klima naprave.

Katalog oz. tehnična dokumentacija Fujitsu

Fujitsu 1 Fujitsu 2Fujitsu 3