Solarix

SOL27Plus_222x222_PIC00005013-00

Ponudba sončnih kolektorjev

Naši partnerji zastopajo vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje.

Solarni sistemi Lentherm

Izbirate lahko med številnimi solarnimi paketi, ki smo jih prilagodili potrebam in navadam posameznikom za pripravo tople sanitarne vode. Prednosti izbire solarnega paketa so v cenovni ugodnejši varianti , kakor tudi poenostavitvi pri izbiri oz. nakupu naših proizvodov. Paketi za dogrevanje so sestavljeni iz zalogovnika s potopnim emajliranim grelnikom vode ZGIB, izolacije zalogovnika, kolektorjev NSL 2005 TINOX, dvokrožne regulacije, raztezne posode in armaturnega modula povratnega voda. Več si lahko ogledate na naši spletni strani Ponudba solarni sistemi Lentherm.
 Solarni paket classic 200Solarni paket classic 500 sl2709

Solarni sistemi Sonnenkraft

Solarni sistemi vodilnega evropskega proizvajalca Sonnenkraft za ogrevanje sanitarne vode in pomoč centralnemu ogrevanju. Ponujamo Vam različne izvedbe sprejemnikov sončne energije, ki Vam zagotavljajo visoke izkoristke za različne vrste potreb po energiji in so primerni za vgradnjo na streho, v streho ali pa lahko prosto stojijo na mestu osončenja. Več si lahko ogledate na naši spletni strani Ponudba solarni sistemi Sonnenkraft.

shema Sonnenkraft-comfort-plus

ploščati kolektor

 

 

Solarni sistemi Atlas

Vakumski kolektorji Atlas Solar združujejo in nudijo uporabniku visoko učinkovitost v različnih delovnih pogojih in je odporen na vremenske vplive, kot so toča, sneg in veter. Notranja sestava kolektorja je podobna klasičnim ploščatim kolektorjem z neposrednim pretokom po principu Tichelmann. Namesto ploščatega stekla in steklene volne je na posamezno cev nameščena odporna boron-silikatna vakuumska cev. Več si lahko ogledate na naši spletni strani Ponudba solarni sistemi Atlas.

 Program-prosument1 Solarni paket classic 300 vakuum

Solarni sistemi Viessmann

V ponudbi imajo termične solarne sisteme  za ogrevanje sanitarne vode in podporo ogrevanja. Ogrevanje sanitarne vode v kompletnem paketu – učinkovito koriščenje sončne energije za ogrevanje sanitarne vode na enostaven način: s solarnim paketom za sanitarno vodo podjetja Viessmann. Učinkovito koriščenje sončne toplote – visoko selektivno prevlečeni absorberji ujamejo posebej veliko sončne energije in poskrbijo za visok izkoristek.

viessmann-solar-01

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija

Solarni sistemi Vaillant

Nova generacija ploščatih kolektorjev auroTHERM ustreza tudi najvišjim standardom. Solarni kolektorji so lahko ploščati ali vakumski solarni kolektor. Na izbiro imate več vrst solarnih sistemov. To so auroTHERM, auroTHERM VFK 125/145, auroTHERM exclusiv, auroSTEP in pa še razne dele sistema kot so: solarni vsebnik auroSTOR, solarna regulacija auroMATIC, solarna cevna skupina in vmesni solarni vsebnik. Vsi ti elementi bodo pripomogli k popolnemu delovanju vašega želenega solarnega sistema.

 Vaillant kolektorji 2solar14-12026-01-107685-format-3-4@570@retina

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija

 Solarni sistemi Buderus

Solarni kolektorji vam ujamejo tudi najmanjši sončni žarek, ki ga izkoristijo v prid vašim ogrevalnim zahtevam, saj zgradba kolektorja absorbira posebej veliko sončne svetlobe. Za ogrevanje boste tako porabili manj denarja in izkoriščali brezplačno sončno energijo. Buderus solarni kompleti združujejo perfektno kombinacijo inovativne tehnologije in najnovejših materialov. Domišljeni so do najmanjše podrobnosti zato se na njih lahko zanesete.
solarni-sistemi-buderus
 Katalog oz. tehnična dokumentacija

Solarni sistemi Weishaupt

Weishauptovi solarni kolektorji so idealni za dopolnitev kondenzacijskih sistemov in toplotnih črpalk. Kolektorji so robustni in vremensko odporni. Primerni so za pogrevanje sanitarne vode, kot tudi za podporo ogrevanja. S kombinirano toplotno podporo/pogrevanjem sanitarne vode je možno privarčevati do 30% letne porabe goriva.
b8d36e41-3a0b-4e3d-92e2-3428cbc72958
 Katalog oz. tehnična dokumentacija

 

Akcija

Sončni kolektorji lentherm

Sončni kolektorji Sonnenkraft

Vakuumski kolektorji Atlas