Solarix

9666_1392121753_69_9666

Ponudba toplotne črpalke

Naši partnerji zastopajo vodilne proizvajalce opreme za ogrevanje in ohlajanje.

Toplotne črpalke Thermia Diplomat, Comfort

Podjetje Thermia pripada skupini Danfoss in je pionir na svojem področju, ,saj so prvo toplotno črpalko predstavili že leta 1973. Danes je Thermia sinonim za vrhunsko kakovost, zanesljivost in eleganco. Predstavljamo vam toplotne črpalke vrhunskih švedskih proizvajalcev Thermia. Ponudba toplotne črpalke: zrak-voda (Atec), zemlja-voda, voda-voda (Diplomat Inverter, Diplomat Optimum, Comfort Optimum). Podrobneje si lahko ogleda ponudbo na naši strani Ponudba Thermia.Thermia-Atec-RThermia-Comfort-Optimum-RBilder-Slide_4

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumantacija Diplomat Inverter
Katalog oz. tehnična dokumentacijaThermia DiplomatOptimum
Katalog oz. tehnična dokumentacija Thermia Atec

Toplotne črpalke Sonnenkraft Compleet

Solarni sistem, ki ga predstavlja Sonnenkraft je edinstven Solarni sistem za popolno ogrevanje. Z inovativnimi sistemskimi rešitvami predstavljen sklop je med najinovativnejšimi na svetu. Ogrevalna skupina je oskrbljena s 100% sončne toplote iz okolice, kar vam zagotavlja enostavno, popolno in neodvisno prihodnost. Solar compleet. Podrobneje si lahko ogledate na naši strani toplotna črpalka Sonnenkraft.

COMPLEET_set-o

 

 

 Toplotne črpalke Lentherm

Podjetje Lentherm je uspešno tudi na področju toplotnih črpalk. V ponudbi imamo različne toplotne črpalke. Podrobnejšo ponudbo si lahko ogledate na naši strani Ponudba toplotne črpalke Lentherm.

T3ZVZn tc2pl TZ-300

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumantacija STC
Katalog oz. tehnična dokumantacija TC2PL
Katalog oz. tehnična dokumantacija TC
Katalog oz. tehnična dokumantacija TC3

Toplotne črpalke VIESSMANN

Toplotne črpalke predstavljajo prvo izbiro, kadar je cilj investicije znižanje stroškov ogrevanja in okolju prijazno proizvajanje toplote. Nudimo vam kompleten program toplotnih črpalk proizvajalca Viessmann, ki ima optimalno usklajene komponente sistemske tehnike, katere se medsebojno odlično dopolnjujejo. Tako dobite z usklajenim sistemom optimalen izkoristek in visoko zanesljivost obratovanja. Ponudba toplotne črpalke Viessmann: zemlja-voda, zrak-voda, split toplotne črpalke zrak-voda, toplotne črpalke za sanitarno vodo.

Viessmann toplotne črpalkeViessmann tč 19666_1392121753_69_9666 9765_1392121772_219_9765

Katalog oz. tehnična dokumentacija Vitocal
Katalog oz. tehnična dokumentacija Vitocal 1
Katalog oz. tehnična dokumentacija Vitocal 2

Toplotne črpalke VAILLANT

Vaillant je vodilno podjetje na področju ogrevanja in prezračevanja. Vaillant nudi svojim strankam po celem svetu energetsko učinkovite in ekološko neoporečne sisteme ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, s poudarkom na obnovljivih virih energije. V ponudbi imajo naslednje toplotne črpalke.

Vaillant tč1 Vaillant tč2 Vaillant tč4

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija Vaillant

Toplotne črpalke Buderus Logatherm

Toplotne črpalke Buderus Logatherm vam zagotavljajo učinkovito izrabo energije in varčno obratovanje. Z vgradnjo črpalke vam ne bo potrebno razmišljati o nabavi dragih kurilnih energentov, saj boste potrebno toploto pridobili kar iz zemlje ali zraka in se tako izognili visokim stroškom ogrevanja.

toplotne-crpalke-buderus 2toplotne-crpalke- buderus 3

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija 1
Katalog oz. tehnična dokumentacija 2
Katalog oz. tehnična dokumentacija 3
Katalog oz. tehnična dokumentacija 4

Toplotne črpalke Daikin

Daikin velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev toplotnih črpalk. Toplotne črpalke ima razdeljene na: nizkotemperaturne in visokotemperaturni sistem. Sistem je idealna rešitev za novogradnje in etažna stanovanja s talnim ogrevanjem, konvektorskim ogrevanjem ali ogrevanjem z nizkotemperaturnimi radiatorji. Sistem s toplotno črpalko zrak-voda omogoča pripravo vode do 80°C brez uporabe dodatnega električnega grelca.

daikin tč1 daikin tč2

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija Daikin tč 1
Katalog oz. tehnična dokumentacija Daikin tč
Katalog oz. tehnična dokumentacija

Toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan in Zubadan

Mitsubishi toplotne črpalke omogočajo ogrevanje tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah z nazivno kapaciteto. Toplotna črpalka ecodan ogreva prostore in sanitarno toplo vodo, obenem izboljša udobje bivanja in prihrani energijo. Ecodan je energetsko varčen in varen za okolje, saj ima vgrajen zelo učinkovit sistem toplotnih črpalk. Zubadan je opremljen z enkratnim krogotokom “Flash Injection Circuit” ki omogoča učinkovito ogrevanje tudi pri nizkih temperaturah v mrzlih regijah. Še bolj izpopolnjen “Zubadan Nova generacija” ima vgrajen nov, bolj učinkovit kompresor.
Mitsubischi tč1 Mitsubischi tč2Mitsubischi tč3

 

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija

Toplotna črpalka Toshiba

Toshiba toplotna črpalka zrak-voda je ena redkih toplotnih črpalk na tržišču, pri katerih je proizvajalec predvidel vse možne aplikacije.

estia-pic-3801

Katalog oz. tehnična dokumentacija

Toplotne črpalke Weishaupt

Weishauptove toplotne črpalke na zrak/vodo izkoriščajo zunanji zrak kot vir toplote. Lahko jo namestite na prostem ali v hiši in lahko še pri temperaturah pod ničlo generirate toploto za ogrevanje.

Weishaupt tč1 Weishaupt tč2

 

 

 

Katalog oz. tehnična dokumentacija

Toplotne črpalke Kronoterm

Največji slovenski proizvajalec toplotnih črpalk. Podjetje Termo-tehnika ima blagovno znamko Kronoterm. Če izbirate odlično rešitev za ogrevanje in hlajenje svojega doma, ste prišli na pravo mesto, saj ste našli zanesljivega partnerja.
kronoterm 2 tčkronoterm 3 tčkronoterm 1 tč
 Katalog oz. tehnična dokumentacija 2
Katalog oz. tehnična dokumentacija 2

 

 

 

Vrste in opis toplotnih črpalk

Pogosta vprašanja glede toplotne črpalke

Akcija