Solarix

zalogovnik sonnenkrat ELB

Solarni zalogovniki Sonnenkraft

Ponujamo Vam šest alternativnih rešitev shranjevanja energije s hranilniki toplote podjetja Sonnenkraft, ki so primerni za vse vrste objektov in sistemov; od manjših kompaktnih solarnih sistemov pa do sistemov večjih dimenzij z vzporedno ali zaporedno vezavo hranilnikov:


Hranilnik sanitarne vode Sonnenkraft Compact skl

skl

Hranilnik z notranjim prenosom toplote Sonnenkraft Comfort psr

psr

Hranilnik sanitarne vode SKL združuje enostavno montažo in optimalno razmerje med ceno in kvaliteto. Izolirana povratna postaja s solarno črpalko, merilnikom pretoka in 2 krožno solarno regulacijo je že kompaktno predmontirana na hranilnik.

PSR hranilnik predstavlja popolnoma novo tehnologijo plastne akumulacije energije in podpore ogrevanju. Je preprost za uporabo, komponente pa so kompaktno predmontirane.

Razslojevalni hranilnik Sonnenkraft Comfort plus psc

psc

Hranilnik sanitarne vode Sonnenkraft elbr

elbr

PSC hranilnik predstavlja celostno sistemsko rešitev priprave tople sanitarne vode in podpore ogrevanju. Komponente so kompaktno predmontirane na hranilnik. Transport toplote in akumulacija le te pa se izvaja preko modula za plastno polnjenje SLM50. Comfort plus sistemska rešitev podjetja Sonnenkraft – preprosta, kompaktna, predpripravljena za montažo; namenjena doseganju najvišjih izkoristkov.

ELBR hranilniki so zanesljivo zaščiteni pred korozijo in pretiranim odlaganjem vodnega kamna zahvaljujoč zaščitni anodi in vakumskemu nanosu emajla.

Razslojevalni hranilnik Sonnenkraft Comfort ps

ps

Comfort PS razslojevalni hranilnik skrbi za optimalno shranjevanje toplote pri visokih temperaturah. Je centralni hranilni sistem, ki napaja vse uporabnike.

Pošljite nam povpraševanje

Povezave, ki bi Vas utegnile zanimati: