najboljše klime mitsubishi

Klima Mitsubishi – Kateri Mitsubishi je najboljši?

Nakup klimatske naprave predstavlja pomembno odločitev. Cena klime namreč ni nizka, poleg tega pa je potrebna tudi vgradnja klimatske naprave, ki predstavlja dodaten strošek. Zato je pomembno, da je nakup klimatske naprave premišljen in skrbno načrtovan. Na trgu je mnogo klimatskih naprav. Ene so ugodnejše, druge prestižnejše. Poglejmo si katere klimatske naprave Mitsubishi so najboljše.

Mitsubishi Electric je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev klimatskih naprav. Mitsubishi klimatske naprave sodijo v sam vrh kakovosti. Prav tako so med tehnološko najbolj naprednimi. Kakorkoli, pa je že v samem asortimentu Mitsubishi klimatskih naprav, ponudba precej široka. To pomeni, da je že samo med Mitsubishi klimatskimi napravami relativno težko najti optimalno.

Kaj je pomembno pri nakupu klimatske naprave

Večina pri nakupu klimatske naprave gleda najprej iz vidika cene. To je prav. Namen klimatske naprave je, da uravnava temperaturo prostora, po dostopni ceni. Pri ceni klime pa moramo zato gledati ne le na začeten vložek, temveč dolgoročno. Kakšne stroške hlajenja oz. ogrevanja bo določena naprava prinesla. Pri dolgoročni ceni klime, je treba gledati na porabo, torej energetsko učinkovitost, na stroške vzdrževanja in na življenjsko dobo klimatske naprave.

Poleg tega si preberite in ugotovite, ali je že čas, da zamenjate kliamtsko napravo?

Najbolj učinkovita klimatska naprava

Mitsubishi MSZ LN Luxury

Klima Mitsubishi MSZ LN je ena izmed najbolj prodajanih. Z razlogom. Mitsubishi MSZ LN je izjemno estetska naprava. Na voljo je v različnih barvah, kar pomeni, da lahko z njo oblikovno dopolnemo bivansjki prostor.

Sodi v najvišji energetski razred A+++ ne le pri hlajenju, temveč tudi pri ogrevanju. Ima izjemno visoki vrednosti SEER in SCOP, ki pomenita sezonsko učinkovitost. Modeli MSZ LN VGHZ omogočajo ogrevanje prostorov do -25°C.

Klima Mitsubishi MSZ LN ima obilo funkcij, ki omogočajo udobno in enostavno upravljanje delovanja. Govorimo o WiFi povezljivosti, upravljanju preko aplikacije (pametnega telefona), IR senzorju, …

Vsekakor je MSZ LN naša TOP izbira klimatske naprave, ne le na področju učinkovitosti, temveč tudi na področju razmerja cena/kakovost, temveč tudi udobja in naprednosti.

Preberite več.

Klima za vgradnjo v spuščene strope

Mitsubishi SLZ M

Pri klimah za vgradnjo v spuščene strope je pomembnih več stvari. Poleg učinkovitosti in kakovosti pa je pomembna predvse mdiskretnost naprave. SLZ M je izredno učinkovita klimatska naprava, ki pa zaradi zelo preproste in domiselne oblike res diskretna.

Velikost 60x60cm omogoča montažo, ki minimalno posega v konstrukcijo stropa. Štiri smerni izpih klimatske naprave zagotavlja optimalno razporeditev zraka po celotnem prostoru. Klima omogoča tudi dovod svežega zraka prostor skozi za to namenjeno odprtino.

Klima mitsubishi SLZ M je zagotovo naš favorit med klimatskimi napravami za spuščene strope.

Najlepša klimatska naprava

Mistubishi MSZ EF Design

Z nagrado IF Product Design Award si EF design klima le potrjuje svoj estetski nadstatus. EF design je res izjemnno oblikovana klima. Na voljo je v treh barvah. Design pa seveda ni vse. Tišina! Tišina delovanja je tisto, kar je pri Mitsubishi EF Design res posebno. Klima deluje tako tiho, da s prostim ušesom pravzaprav ne moremo ugotoviti, ali deluje, ali ne.

Poleg omenjenega ima Klima EF Design tudi nano-platinasti filter ki nevtralizira bakterije, viruse, … Druga stvar je varčnost. z DC inverter tehnologijo namreč EF design nudi izjemno varčnost. Klima ima tudi mesečni časovnik in povečano površino 3D filtra, ki omogoča večji zajem zraka.

Povzetek

Če vas denar ne ovira, potem vam vsekakor priporočamo EF design. Je klima, ki bi si jo želeli, četudi ne potrebujete klime. V nasprotnem primeru, pa je stvar odvisna le od tega, ali iščete klimo za spuščene strope (poslovne prostore, ali celo za strežnike), ali klimo za dom. V tem primeru odločitev vsekakor ni težka.

Če vas zanimajo vse klimatske naprave (ne le Mitsubishi), pa si lahko preberete dober članek: Katere so najboljše klimatske naprave