Koliko stane ogrevanje doma s sončno energijo

Solarni stroški so se občutno zmanjšali in so na najnižji točki v več kot 30 letih. Solar je zdaj bolj dostopen kot kdajkoli prej in napredek v tehnologiji je izboljšal kakovost in dizajn sistema.

V povprečju lahko skupni stroški sončnih naprav znašajo od 15.000 do 29.000 dolarjev za sisteme povprečne velikosti med 4 kW in 8 kW. 2 Sunrun solar vam omogoča, da začnete za samo $ 0 in vam pomaga znižati račun za elektriko.

Če želite imeti svoj sistem, to storimo tudi mi. Če se odločite za nakup vašega sistema, graf prikazuje povprečno razčlenitev stroškov za namestitev stanovanjskih solarnih panelov .

Koliko stane povprečni solarni sistem?

15.000 $

4kW

Veliki sistem

29.000 $

8kW

Če iščete sonce in želite več informacij; Pišite nam danes za brezplačno ponudbo .

“Nikoli nismo mislili, da bomo lahko privoščili sončno energijo. Odločili smo se, da bomo sončni, ko bomo slišali, da je Sunrun imel izdelek, ki ne bi imel denarja.”

Kristin C. , West Orange, New Jersey, od leta 2012
IZBERITE IN NADZIRAJTE ENERGIJO VAŠEGA DOMA
Poglejte, če ste upravičeni do sončne energije
123Ali imate svoj dom?
Da
Ne, najamem dom

Zip Code
Ko kupite stanovanjski sončni sistem, je strošek vašega sistema odvisen tudi od njegove velikosti. Večji sistemi bodo stali več, ker potrebujejo več plošč.

Fotonapetostni sistem je več kot njegovi paneli – sestavljen je iz številnih drugih komponent, vključno z ožičenjem, regali, inverterjem, pogosto pa tudi sončni monitor in merilnik. Ravnotežje sistemov in stroškov dela pri vgradnji lahko poveča celotno ceno na račun sistema.

Solar je več kot samo paneli
Stroški solarnega sistema v vašem domu ne temeljijo izključno na ceni sončnih kolektorjev. Izračuna se na podlagi številnih drugih komponent, vključno z ožičenjem, regali, inverterjem in solarnim monitorjem. Ko kupite sončni sistem, bodo stroški namestitve solarnih panelov in materialni stroški odvisni od velikosti vašega sistema.

Tipična velikost solarnega sistema na domu je približno 5 kilovatov (kW). Nekatera gospodinjstva bodo potrebovala večje sisteme za zadovoljevanje energetskih potreb doma.

Koliko stane Sunrunova sončna instalacija doma?
Vaš sistem sončne energije v vašem domu ne stane veliko. Ko izberete sončni najem , lahko stroške postavitve solarnih panelov znižate na 0 $. Skrbimo za stroške opreme, montažo, dovolilnice, vaą sistem pa bomo tudi zaąčitili 20 let. Vse, kar plačate, je sončna energija in vsak mesec prihranite denar na računu za elektriko. Kako deluje:

Izvedite več o naših možnostih financiranja s sončno energijo in nam pomagajte izbrati načrt, ki je za vas smiseln.

Kako se merijo stroški solarnih panelov?
Sončne celice se merijo v vatih in se pogosto zaračunavajo v dolarjih na vat. Vse plošče niso ustvarjene enako in so ustrezno oblikovane.

stroški sončne energije po kategorijah
Stroški opreme : sončni kolektorji , inverter, montažna strojna oprema in ožičenje

Namestitev in dovoljenja : Solarna instalacija , dobavna veriga, izdajanje dovoljenj in medsebojno povezovanje

Prodaja in obratovanje : Stroški spremljanja in vzdrževanja, popravila, dodatni operativni in režijski stroški

Stroški sončne energije v primerjavi z vašim podjetjem
Ali ste vedeli, da sončna energija že stane manj kot omrežje v 10 državah? To pomeni velike prihranke na vašem računu. Razlog za to je:

Kljub začasnim padcem cen nafte in zemeljskega plina komunalna podjetja še naprej povečujejo električne cene. 3 Sčasoma bodo fosilna goriva še naprej omejena, kar bo še povečalo stroške.
Stroški sončnih kolektorjev pada , kar je za skoraj 100 odstotkov od leta 1977 (glej tabelo) in več kot 50% od leta 2007 sam. 4
Tudi stroški namestitve se znižujejo , saj na trg vstopa več solarnih ponudnikov, ki zadovoljujejo rastoče povpraševanje.
Stroški solarnih panelov padajo, električni tečaji pa niso. Oglejte si, koliko lahko prihranite s hitrim, brezplačnim solarnim citatom .

Stroški sončnih modulov Zmanjšanje krivulje krivulje Sunrun
Kako še lahko zmanjšam stroške sončne energije?
Zemljevid, ki prikazuje, kje sončna energija stane manj kot električna energija
Zvezne, državne in lokalne spodbude še znižujejo stroške. Trenutno lahko lastniki stanovanj izkoristijo 30-odstotno davčno olajšavo v višini 30 odstotkov do leta 2016. Tudi če se bo kredit znižal na 10 odstotkov brez dodatnih popustov po letu 2016, kot predvidevajo nekateri, bo sončna energija v večini ZDA prišla pred električno energijo, kot je prikazano v ta zemljevid. 5

Več o zveznih spodbudah za sončno energijo

Obstajajo tudi posamezni državni solarni popusti . Več o posebnih spodbudah v vaši državi.

Solarne spodbude s strani države
Solarni popusti in spodbude za spodbude iz Arizone v
Massachusettsu
Kalifornijska solarna pobuda
NV Program za
obnovitev sončne energije Colorado Solar Energy Program
New York Solar Energy Incentives
Connecticut Residential Solar investicijski program
NJ Solarni Spodbude in Popusti
Hawaii Solar Davčna kreditne in Popusti
Oregon sončni spodbude in popusti
Maryland sončni Incentives & SRECs
Pennsylvania Sunshine Solar povrnitvi programa
Če nismo v vašem stanju, ostanite z nami – kmalu bi vas lahko videli!

Zakaj izbrati Sunrun?
Sunrun je eno od vodilnih podjetij na področju sončne energije . Poskrbimo za vse, od papirja do sončne instalacije, zato vam ni treba narediti ničesar.

Še boljše, lahko prihranite do 20% na vaš račun za elektriko, ko greste sončno z Sunrun. 5 Plus, z našim jamstvom 95% ** bo vaš sistem deloval po pričakovanjih, ali pa vam bomo prekinili preverjanje razlike. Pokrili smo vam vse, od vzdrževanja do spremljanja in popravil – pri Sunrunu imamo vedno hrbet.

Kako iti Solar
Ne glede na to, kakšne sončne potrebe imate, v Sunrunu prilagodimo vaš sončni sistem tako, da bo ustrezal vašim potrebam po energiji, bo ustrezal vašemu proračunu, vam pomagal prihraniti denar in zmanjšati ogljični odtis. Ponujamo vodilne pakete storitev in garancije, ki omogočajo preprosto in preprosto prehod sončne energije.

Imate veliko možnosti za solarni zakup
-BrightSave Monthly : Prihranite do 20% na vaš račun za elektriko tako, da plačate pavšalni mesečni znesek za energijo, ki jo generira vaš sistem.

-BrightSave Prepaid: prihranite več s preprostim, enkratnim vnaprejšnjim plačilom, zaklenite v 20 letih brezskrbne elektrike.

Možnosti lastništva sončne energije so vaše
-BrightBuy: Plačajte vnaprej, da imate svoj sistem in svoje prihranke. Prejeli boste vse davčne olajšave, popuste in spodbude ..

-BrightAdvantage: Lastni sistem in prihranke za $ 0 danes. Nudimo brezhibno financiranje po konkurenčnih cenah in privlačnih terminih (12 let in 20 let).

Sorodne teme:
Kaj je najem sonca ?
Pregled solarnega financiranja
Če najamete ali kupite ?