solarni sistemi fasade

Solarni sistemi za fasade – kaj je najbolje?

Uporabite fasado z arhitekturnimi solarnimi paneli za izgradnjo integriranih foto-voltaičnih sistemov. Solarna obloga omogoča vključitev sončnih celic v kožo stavb. Solarni fasadni sistem pretvarja sončne žarke v energijo, večina fasad pa se lahko uporablja za solarne obloge.

Tehnologija prezračenih solarnih fasad ponuja številne prednosti:

  • proizvodnja električne energije
  • fasadna izolacija
  • dodatne toplotne lastnosti
  • zmanjševanje hrupa
  • modernizacija starih fasad

Izdelava fasade na sončno energijo, sistemi za montažo na sončne celice, solarna fasadna fasada

Solarni fasadni sistemi zagotavljajo skladno integracijo fotovoltaike v fasade stavb. Solarne fasade za zeleno elektriko. Sončna obloga s prezračevanim prostorom, solarna fasadna rešitev.

Struktura integriranih solarnih rešitev

Za pritrditev / montažo solarnih modulov na navpične stene / poševne stene ali fasade nudimo montažne sisteme in pritrdilne sisteme za različne fasadne površine in v različnih izvedbah.

 

Senčenje je pomemben del nizkoenergijske zgradbe, ki zmanjšuje bleščanje in pregrevanje zaradi prekomernega sončnega dobička. Uporaba louvres ali brise soleil za senčenje proti jugu obrnjenih fasad je dokazano sredstvo za zmanjšanje pridobivanja sončne energije, kar zmanjšuje potrebo po umetnem hlajenju. Sončno senčenje tudi zmanjšuje bleščanje uporabnikov računalnikov in povečuje udobje potnikov, medtem ko ustvarja čisto obnovljivo električno energijo.

 

solarna fasada-fotonapetostna obloga, solarni fasadni sistemi in izdelki, gradnja kože

Obnovite fasado s sončno energijo

Napolnite vašo fasado z arhitekturno impresivnim sistemom Liberta ™ Solar za izgradnjo integriranih fotovoltaičnih sistemov.

BITI NAVDIHNJEN!

Doživite obliko in podrobnosti na končni površini fasade. Napolnite svojo fasado s solarnim sistemom Liberta. Vizualizirajte material in barve v različni razsvetljavi in ​​iz različnih perspektiv, z  vizualizatorjem palete Ruukki Design.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja